Acı haber, sabah saat 06.00 sıralarında Batman Hasankeyf'ten geldi. Teröristler, Altınoluk ve Çelikköy köyleri arasındaki yol ayrımında devma eden yol çalışmaları sırasında emniyet amaçlı görevlendirilen ve askerleri taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında saldırı düzenledi. Patlamada 4 asker şehit olurken, 5 asker ağır yaralandı. Saldırının ardından bölgeye takviye birlikler ve sağlık ekipleri gönderildi. Bölgedeki hastanelerin acil servislerine kaldırılan yaralı askerlerden 3'ü de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. 

AİLELERE ACI HABER ULAŞTI

Şehitlerden 1'inin astsubay, 6'sının ise uzman çavuş olduğu öğrenildi. İzmir, Antalya, Eskişehir, Ankara, Balıkesir, Amasya ve Samsun nüfuslarına kayıtlı oldukları öğrenilen şehit askerlerimizin isimleri de kamuoyu ile paylaşıldı. 

Şehit Uzman Çavuş Okan Dinçer'in Balıkesir, 26 yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Özgürcan İnce'nin Ankara, Şehit Uzman Çavuş Ali Hekim'in Antalya, 29 yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Uğur Göksu'nun Samsun Ladik, 25 yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Neşet Gök'ün Eskişehir, 28 yaşındaki Şehit Jandarma Astsubay Ömer Yİğit Ulus İzmir. 

Editör: TE Bilisim