Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ilçe merkezine doğalgaz altyapısının getirilmesi için ilk resmi başvurunun yapıldığını söyledi. 

Altınordu'dan Turnasuyu Mahallesi sınırlarına kadar gelen doğalgaz alt yapısının Gülyalı ilçe merkezine kadar getirilmesi için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Tepe, "Doğalgaz altyapısının Tepealtı Mahallesi kıyı hattı boyunca devam ettirilerek ilçe merkez mahalleleri konumunda bulunan Yeniköy, Ürümbey ve Gülistan mahallelerini de içerisine alacak biçimde dağıtımın sağlanması hususunda vatandaşlardan yoğun talep geldi" diye konuştu. 

"DOĞALGAZ KONUSUNDA EN BÜYÜK ŞANSIMIZ HİLMİ GÜLER"

Ordu-Giresun Havalimanı, Kaymakamlık, Belediye gibi resmi kurumların ihtiyaçlarının yanı sıra Çikolatapark, Turizm Fakültesi gibi projelerin de yakın zamanda hayata geçecek olması ve ilçenin gelişiminin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için doğalgazın elzem olduğunu belirten Başkan Tepe, "Bu konuda ısrarcı olacağız. Kamuoyu oluşturmamız, sözle ifade edilen isteği resmiyete dökmemiz gerekiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'in bakanlık geçmişi çok büyük fırsat. Nitekim kendisinin de 19 ilçeye doğal gaz sözü var. Bizim talebimizle de resmi boyut kazandırmış olduk. İlçemiz arazi yapısı itibarıyla da kıyı kesiminde yer alması yatırım için avantaj. Bu avantajları fırsata çevirip ilçemizi doğalgazla buluşturmak istiyoruz" dedi.
 

Editör: TE Bilisim