Ordu Valisi Seddar Yavuz'un oğlu Oğuzhan Yavuz'un düğününde davetliler arasında MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz da vardı. 

Özellikle katıldığı televizyon programlarında ve sosyal medyada  zaman zaman Ordu Valisi Seddar Yavuz'u ağır bir dille eleştiren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, davet edildikleri düğünde Ordu Valisi Seddar Yavuz ile tokalaştı ve bir süre sohbet etti. Düğündeki bu buluşma, Vali Yavuz ve MHP'li Enginyurt ve Yılmaz arasındaki buzları da eritmiş oldu. Enginyurt, "Kendisine ait sosyal medya hesabından "Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz Bey'in oğlunun düğün merasimine katıldık. Genç kardeşlerime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi. MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz da, Ordu Milletvekili Enginyurt'un Twitter'daki bu paylaşımını retweet etti.    

EN SON CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ŞİKAYET ETMİŞTİ

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin'in Ordu Valisi Seddar Yavuz'u ziyaret etmesini eleştirmiş, "Sayın Cumhurbaşkanım, siz Ordu'da açıkça bir aday benim ismimi kullanıyor, bizden ayrılanın bizimle dostluğu olmaz diyorsunuz. MHP Ordu İl Başkanımızla görüşmeyen Ordu Valisi, size karşı çıkan adayı Valilik kapısında seranatla karşılıyor. Takdir sizin Cumhurbaşkanım" demişti. 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Ergün Yanmaz ile ilgili olarak da Ordu Valisi Seddar Yavuz'u sert bir dille eleştirmişti. 

Editör: TE Bilisim