Altınordu Belediye Başkanı seçilen Aşkın Tören, kalabalık bir katılımla ilk olarak Altınordu İlçe Seçim Kurulu'nda kendisi adına düzenlenen mazbatasını aldı, ardından Altınordu Belediyesi'ne geçti.

Burada da davul-zurnalar eşliğinde, yoğun bir katılımla gerçekleştirilen devir-teslim töreninde konuşan mevcut Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, "Yeni Başkanımız ve ekibimizle daha güzel bir Altınordu için mücadele edilecektir. Yeni Başkanımızın olağanüstü bir vizyonu var. Bundan böyle yola devam edecek Sayın Aşkın Tören'in yolu açık olsun, Allah razı olsun" ifadelerini kullandı. 

Daha sonra kürsüye gelen Altınordu'nun yeni Belediye Başkanı Aşkın Tören de konuşmasında, "Biraz önce Yüksek Seçim Kurulu'ndan mazbatamızı aldık. Sizin verdiğiniz emanetin Bismillah'ı niteliğindeki belgemizi aldık. Hayırlı uğurlu olsun" diyerek sözlerine başladı. 

"BENİM İÇİN HER HEMŞERİM AZİZDİR"

"Artık hizmet yoluna revan olma vaktidir" diyerek sözlerini sürdüren Aşkın Tören, "Biz seçim süreci boyunca 3 şeyi öne çıkardık. Aşkın Tören ulaşılmaz olmayacak, devraldığı büyükleri gibi milletin adamı olacak, kibirlenmeyecek. Aşkın Tören, hiç kimseyi 31 Mart'tan sonra ötekileştirmeden gönül belediyeciliğinin gereğini yapacak. Biz sezdin emaneti istiyoruz dedi, çok şükür bize güvendiniz. Söylediklerimize inanarak güvenerek, bu şehre hizmet etmeye geceyi gündüzü halka hizmeti Hak'ka sayan bir anlayışla kendimize haram etmeye söz verdik. Benim için her hemşerim azizdir ve öyle olacak. Benim için bu topraklar üzerinde her şey tıpkı makamım gibi emanettir, onun için katılım diyorum. Onun için demokrasi diyorum. Biz Altınordu'yu vizyonu Dünya kenti bir şehir iddiasıyla tasarlayacağımızı ifade ettik. Bu şehri akılla, adaletle, ahlakla, nezaket ve zarafetle yöneteceğiz" ifadelerini kullandı. 

MHP'Lİ ENGİNYURT VE TÜM MHP'LİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 31 Mart Seçimleri'nde 'Cumhur İttifakı' kapsamında kendisine destek veren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İl ve ilçe başkanları ile tüm yönetici ve partililere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Editör: TE Bilisim