Gülyalı'nın en önemli sorunlarından birisi olan doğalgaz konusunda önemli gelişmeler yaşandığını dile getiren Gülyalı Belediye Başkanı ve AK Parti Gülyalı Belediye Başkan Adayı Talip Şen, yeni dönemde ilk hedeflerinin de bu olacağını söyledi.

Gülyalı'ya doğalgaz getirilmesine ilişkin güzel mesafeler aldıklarını belirten Başkan Şen, "Milletvekillerimiz ile birlikte EPDK ve ilgili yetkilileriyle görüştük. Turnasuyu Irmağı'na kadar sahil bölgesine doğalgaz kendi çabalarımızla getirdik. Turnasuyu Mahallesi'nin karayolundan üzeri ve ilçe merkezi var. Aradaki mesafenin 5 km. olduğunu ve dolayısıyla gelebileceğini söylediler. Şu anda ilimizin milletvekillerdi, hem Şenel Yediyıldız Hocamız hem de Metin Gündoğdu vekilimiz görüşmeleri sürdürüyorlar. 

"ÇÖZECEĞİZ BUNUN  SÖZÜNÜ VERİYORUM"

İnşallah Gülyalı ilçemizi havalimanına kadar doğalgaza kavuşturacağız. Havalimanı'na kadar gittiğinde bütün sahil şeridi doğalgaza kavuşmuş olacak. İnşallah kısa sürede bunu tamamlayacağız. Halkımızın bizden sosyal hayata ilişkin beklentilerinin dışında en büyük beklentisi de doğalgazdı. İnşallah çözeceğiz ve bunun sözünü veriyorum." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim