Türkiye genelinde son yıllarda yaşanan ekonomik dalgalanmayla birlikte 'ekonomik kriz'in varlığını Ordu Valisi Seddar Yavuz da kabul etti, işadamlarına krizle mücadele konusunda çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Vali Yavuz, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren işadamları ile birlikte Fatsa'da düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Programa Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa TSO Başkanı Tayfun Karadaş ve OSB'de faaliyet gösteren işadamları katıldı. 

Özellikle ekonomik kriz ve istihdamda daralma konularının sık sık gündeme geldiği Türkiye'de ekonomik krizin varlığı kabul eden Vali Seddar Yavuz, Ordulu işadamlarına çeşitli tavsiyelerde bulundu, krizi fırsata çevirmelerini istedi. 

"HER KRİZ YENİ BİR FIRSATTIR" DEDİ MORAL VERDİ

İftar programında bir konuşma yapan  Vali Yavuz, önce Ordulu işadamlarının il ekonomisine yaptıkları katkıya teşekkür ettikten sonra "Her kriz yeni bir fırsattır" dedi. Yavuz, "Önemli olan krizleri fırsata dönüştürebilmektir. Biz zorluklarla karşılaştığımızda, çok daha üretken olan bir toplumuz" dedi. İşadamlarına moral veren Vali Yavuz, "Daha sık bir araya gelelim ve sorunlarımızı çözecek pratik dokunuşlar yapalım. Şikâyet etmeden, moralsiz olmadan bunları aşacağız" ifadelerini kullandı.  

Editör: TE Bilisim