ORDU - Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde geçtiğimiz haftalarda şartnamedeki uyugunsuzluklar nedeniyle iptal edilen reklam panosu (bilboard) ihalesi, ikinci oturumda tamamlandı. Şehrin ana arterleri ve belirli noktalarına asılan bilboardlar, ikinci kez düzenlenen ihaleyle Ordu dışından bir firmaya ihale edildi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu'nun başkanlık ettiği ihalede, büyük bir kısmı yapılmamış olan toplam 1195 adet reklam panosu 10 yıllığına düzenlenen ihaleyle özel bir firmaya verildi. 

"BAŞKAN HARCIYOR, ÇALIŞKAN SEKRETER PARA KAZANDIRIYOR"

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, daha yaşanabilir bir kent için dev ihalelerle milyonlarca liralık harcama yaparken, Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu da düzenlediği reklam panosu ihalesiyle Belediye bütçesine 10 yılda toplam 5 milyon 310 bin Lira para kazandıracak. Başkan Yılmaz son olarak yaptığı açıklamada, "3 yıl içerisinde 35 milyon liralık içme suyu yatırımı hayata geçecek" demiş, ardından da Büyükşehir Belediyesi'nin araç filosunu büyüterek, karla mücadele için toplam tutarı 1 milyon 100 bin lira olan araçları düzenlediği törenle hizmete almıştı. 
Editör: TE Bilisim