Ege Fuarcılık tarafından bu sene 19'uncusu açılan Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı, 11'inci Yapı Dekorasyon Ürünleri ve Doğalgaz İhtisas Fuarı ile 5'inci Gıda Tarım ve Hayvancılık İhtisas Fuarı 21-30 Haziran 2019 tarihleri arasında ziyaretçilere kapılarını açtı. 

Ordu dışından Ankara, İstanbul, Samsun, Trabzon, Giresun, Aydın, Kayseri, Hatay, Adana, Gaziantep, Malatya ve Bartın'dan gelen katılımcılarla birlikte yaklaşık 80 firmanın katıldığı Ordu Ulusal Fuar günleri ile ilgili konuşan Ege Fuarcılık Genel Müdürü Erol Küçükoğlu, "Bu sene Ordu dışından gelen talepler son derece bizi memnun etti. 19 firmamız il dışından katılım sağladı. Toplamda 80 firmamız yer aldı" dedi. 

"FUARLARI 54 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ"

10 gün açık kalan fuarları yaklaşık 54 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini dile getiren Ege Fuarcılık Genel Müdürü Erol Küçükoğlu, "Yaklaşık 54 bin kişi fuarlarımızı ziyaret etti. 23 Haziran İstanbul Seçimleri'nin ziyaretçi sayımıza negatif etki bıraktığını söyleyebilirim, ancak mevcut ziyaretçilerimiz de katılım sağlayan firmalarımızla beklentilerin üzerinde bir etkileşim sağladı. Bu işin en sevindirici kısmı. Çünkü birçok firmamızdan daha şimdiden 2020 fuarlarımız için ön rezervasyon aldık" dedi.

Editör: TE Bilisim