ORDU - Güzelordu Meliha-Lütfü Türkmen İlköğretim Okulu'nun bahçesine dikilen reklam panosunun yanlış bir uygulama olduğunu belirten Eğitim-Sen Ordu Şube Başkanı Ahmet İncedere, "Kaçak gecekondu reklam panosunun okul bahçesinde ne işi var?" diye sordu. 

Eğitim-Sen Ordu Şubesi geçtiğimiz gece Güzelordu Meliha-Lütfü Türkmen İlkokulu bahçesine dikilen reklam panosunun yanlış bir uygulama olduğunu belirterek, bu panonun derhal okul bahçesinden kaldırılmasını istedi. Eğitim-Sen Başkanı İncedere, "Neden buraya dikildi, buna bir anlam veremiyoruz. Her şeyi ücrete tabi tutan bir anlayışın ürünüdür. Bu yapılanmayı kınıyoruz, yetkililerden en kısa zamanda bu panonun kaldırılmasını bekliyoruz." diye konuştu. 

"NEDEN GECE 3'TE DİKİLDİ?"

Eğitim hakkının en sağlıklı biçimde kullanılması gerektiğini ve bu işin takipçisi olacaklarını belirten İncedere, "Bu hem Ordu'ya hem de okulumuza yakışmıyor. Bu meşru bir iş ise neden gecenin 3'ünde bu pano buraya dikildi? Kimsenin haberi yok. Manyetik alan bu panonun en az 10 metrekare alanını işgal ediyor. Bu genç beyinlere yazık" diye konuştu.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi kaynakları, dikilen reklam panosunun ticari amaç gütmediğini, Büyükşehir Belediyesi'nin görsellerinin paylaşılacağını söyledi.
Editör: TE Bilisim