Atatürk Bulvarı Yeni Mahalle Kavşağı'nda hizmete açılan Yes Şarküteri'nin açılışına Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Levent Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılış konuşmasını yap işletme ortaklarından Emre Yılmaz, hem yerli et ve süt ürünlerinin satışa sunulduğu şarküteri, hem de besicilik alanın faaliyetler göstereceklerini belirterek, "Üç genç girişimci olarak bu yola iki aşama için çıktık. İlk aşama memleketimizin büyümesi çok önemli olduğunu düşündüğümüz besicilik alanında. Bu alanda girişimleri başlattık ve gerekli evrakları sunduk. Yerli hayvanlarımız şu anda geçici mandıramızda bulunmakta. İkinci aşaması ise şu an açılışını yaptığımız ve daha çok yerli, doğal ürünleri ön plana çıkarmayı arzu ettiğimiz şarküteri bölümümüz. Bizlere ve tüm memlekete hayırlı olsun" dedi.

Açılışa katılan Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler de hayırlı olsun temennilerinde bulunduktan sonra açılış kurdelesi kesildi ve işletme ziyaret edildi.

Editör: TE Bilisim